Pasta Gorgonzola

Het lievelingsrecept van Fred & Marijola

Volgens hun de meest goddelijke Pasta Gorgonzola die je je kunt bedenken. En je kan er ook een koolhydraatarm recept van maken.

 

IMG-20170320-WA0004

Wat heb je nodig.

  • Pak tagliatelle
  • Zak spekjes
  • Bak kastanje champignons
  • 1 rode ui
  • Teentje knoflook
  • 2 bekertjes kook room
  • 2 sprieten lente ui
  • Stuk gorgonzola Stuk Parmezaanse kaas om zelf te raspen

Bereidingswijze.

  • Kook de pasta volgens de voorschriften op het pak.
  • Bak je gesneden champignons, ui en knoflook in een grote pan met de spekjes.
  • In een klein steelpannetje op een laag vuur de kookroom verwarmen en de gorgonzola in stukjes laten smelten in de room.
  • Eventueel chilipoeder toevoegen naar smaak voor een pittige bite.
  • Tijdens het verwarmen en laten smelten van de gorgonzola blijven roeren.
  • Saus bij het mengsel in de grote pan gieten.
  • De afgegoten pasta erbij en alles doorroeren.
  • Schep de pasta op een bord en daar bovenop de gesnipperde lente ui en geraspte parmezaanse kaas strooien.

KLAAR IS DE MEESTE GODDELIJKE PASTA DIE JE KUNT BEDENKEN!!!

Voor de koolhydraatarme versie de tagliatelle vervangen door courgette die door een Spirelli is gehaald en even kort geroerbakt is in olijf olie.

IMG-20170320-WA0005

Wil jij ook jouw lievelingsrecept delen? Vul dan het contactformulier in en ik mail je terug.

Advertenties

4 gedachten over “Pasta Gorgonzola

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s