Meer rust, balans & energie voor je kind.

FB_IMG_1485796915021

Herken jij een of meerdere problemen bij jouw kind of bij jezelf?

o    Hyperactiviteit

o    Vermoeidheid

o    Slapeloosheid

o    Stress

o    Overprikkeling

o    Oververmoeidheid

o    Chronische klachten ( darmklachten, hoofdpijnen, gewrichtspijn)

o    Nervositeit

o    Somberheid

Probeer dan eens magneetsieraden van Energetix.

Magneetsieraden, de naam zegt het al.

Hele mooie sieraden met magneten.

Magneten hebben namelijk een aardende en ontstressende werking.

Veel kinderen , en dan met name hoog gevoelige kinderen, leven in hun hoofd en door de sieraden raken ze minder snel uit evenwicht.

Door de magneetsieraden op de huid te dragen, neemt het bloed de energie op. Die energie komt in de bloedbaan en geven de rode bloedcellen een boost wat voor een betere doorbloeding zorgt. Die doorbloeding zorgt ervoor dat het lichaam beter en sneller voedingsstoffen en zuurstof kan transporteren door het lichaam , waardoor het lichaam weer in balans komt, hierdoor kan er pijnverlichting worden ervaren en verlichting van andere lichamelijke ongemakken.

Waarom.

Mijn dochter slaapt al van baby af aan slecht in, we hebben van alles geprobeerd, maar niks hielp echt. Uiteindelijk zijn we overgegaan op Melatoninepilletjes voor het slapen. Hier had ze baat bij, maar we waren er niet dol op dat ze die dus nodig had. Melatonine werkt namelijk verslavend en zorgt ervoor dat je eigen lichaam stopt met eigen melatonine aan te maken. Maar goed, ze sliep goed en op tijd in.

Ook had ze van baby af aan al buikpijn. Als baby zijnde veel buikkrampjes en dit bleef maar duren. We gaven haar in de fles Rooijbosthee met babyvoeding , druppeltjes tegen krampjes en noem maar op. Uiteindelijk zijn we gaan kijken of het zou helpen als we zouden stoppen met Lactose en hier had ze wel iets baat bij, maar de buikpijnen verdwenen lang niet helemaal.

Ook is ze , net als ik, enorm goed in piekeren en zorgen maken. Zeker s ’avonds in haar bed, alleen en in het donker, perfect moment om te gaan denken….Ook als we voordat ze ging slapen samen nog de dag doornamen en de dag een cijfer gaven, ging het denken en piekeren niet over.

Energetix.

2 Maanden geleden stuitte ik op een facebookpagina van gevoelig kind. Daar zag ik de magneetarmbanden voor kinderen. Ik ben begonnen met reviews lezen, want ik vond het eigenlijk toch wat zweverig en geloofde het natuurlijk niet. Op de een of andere manier kwam de site steeds terug in advertenties. Ik heb de gok gewaagd en een kinderarmband gekocht met een magneetslider. Ik heb mijn dochter uitgelegd dat het armbandje haar misschien wel gaat helpen met slapen en dat ze hopelijk ook minder buikpijn krijgt

Ervaring.

We zijn nu bijna 2 maanden verder en wij zijn fan. Na 1 week zijn we de melatonine af gaan bouwen en na 2 weken sliep ze zonder de melatonine lekker vlot in. Ook horen wij haar zo goed als niet meer over buikpijn en ze af en toe zelfs een lekker toetje van Mona , dat vol lactose zit. Ze is een stuk relaxter en minder druk in haar hoofd. Soms vergeten we zelf de dag en cijfer te geven en dat maakt voor haar piekermoment in bed helemaal niks meer uit.

2016-07-18 21.17.37

Tot slot

Ik wil jou er nu dus ook attenderen op de mooie en magische magneetsieraden. Zodat je zelf kan ervaren wat dit met jouw kind doet.

Dus herken jij je kind in bovengenoemde “problemen”? Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de site op Facebook . Hier vind je ook veel informatie en hulpmiddelen voor hoog sensitieve en hoog begaafde kinderen.

Er zijn ook sieraden voor volwassenen. Armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Ik zit er sterk aan te denken om zelf ook een armband aan te schaffen. Waarom, dat kan je lezen in mijn blog Vandaag is Mindfull

Kijk op Energetix Nederland voor de uitgebreide collectie sieraden voor volwassenen. Magneten ondersteunen jouw algeheel gevoel van welzijn en kunnen snel resultaat bieden, dat lees je maar weer.

Advertenties

2 gedachten over “Meer rust, balans & energie voor je kind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s