Vaseline Healing Project.

uslp-kv-banner-1_revisedv2_tcm3045-1053028-1-1024x403
The vaseline healing project

Goede doelen zijn belangrijk, maar het is soms lastig om een keuze te maken in welke goede doelen je precies wil steunen. Vandaag wil ik jullie aandacht vragen voor het volgende: namelijk het Vaseline Healing Project. Voor ons in Nederland is zoiets simpels als een potje Vaseline in huis hebben eigenlijk iets heel gewoons. Vaseline verzorgd, verzacht en nu helpt Vaseline ook nog andere in de wereld. In derde wereldlanden zijn producten zoals vaseline om je huid te verzachten en te verzorgen een enorme luxe die er gewoon niet is. Maar in die landen zijn verzorgende producten voor het lichaam misschien wel harder nodig. Draag jij ook een steentje bij aan het Vaseline Healing Project?

Tot en met 5 maart heeft Vaseline in samenwerking met Kruidvat een actie om samen de helende kracht van Vaseline te delen en te doneren aan Direct Relief.  Van iedere aankoop gaat er € 0.10 naar Direct Relief, dit lijkt natuulijk heel er weing, maar deze €0,10 is incrementeel aan de standaard donatie van €1miljoen die elk jaar aan Direct Relief gedoneert wordt ten behoeve van het Vaseline Healing Project.  Met de actie willen ze anderen (ons) de kans geven om het Vaseline Healing Project samen te steunen! 

Direct Relief helpt mensen die zijn getroffen door armoede of noodsituaties.  In sommmige landen zijn medische hulpmiddelen en dermatologische zorg helemaal niet vanzelfsprekend. Ik vind het een heel erg mooi gebaar dat het Vaseline healing project is opgestart en dat er door middel van jouw kleine aankoop van een Vaseline product, er geld gaat naar Direct Relief.Want wie heeft er nou eigenlijk niet een profuct van Vaseline in huis? Ik gebruik de ouderwetse Vaseline, dat heerlijk vettige goedje in dat altijd en overal herkenbare potje. Ik gebruik het voor mijn droge winterhanden, droge lippen of om om de zoveel tijd mijn droge benen eens lekker te verwennen.  (vroeger, toen we nog echte winters hadden, vette ik mijn schaatsen er zelfs mee in!)

Het doel van Vaseline is om voor 2020 de huid van 5 miljoen mensen – getroffen door armoede of noodsituaties – te helpen herstellen. Inmiddels hebben ze meer dan 2 miljoen mensen in 39 landen geholpen! Wil jij meehelpen?

Koop dan tussen 20 februari en 5 maart een Vaseline product. 1 Vaseline aankoop = 1 donatie aan Direct Relief. Kleine moeite , groots gebaar.

Advertenties

2 gedachten over “Vaseline Healing Project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s